Középiskolások magazinja, a sorozat és persze sokminden más: zsebpénz, suli, pszicho, szex, programok, sztárok, minden, ami egy középiskolás számára érdekes lehet.

Középsuli

Középsuli

Youtube Híradóval indítja az évet a Középsuli

2017. január 04. - Középsuli

Nagy dobással kezdte az újévet a Középsuli brand, 2017. január 2-án elsőként indítottak híradót YouTube csatornájukon Youtube Híradó címmel. A műsorban szó esik a hazai és külföldi YouTuberekről, nagyvilági hírekről, de nem maradnak ki a cuki állatos videók sem. Mindez két műsorvezetővel, a legtöbbször poénosan, máskor komolyan, minden második hétfőn a Középsuli YouTube csatornáján. 

A Középsuli brand csapatának legnagyobb erőssége az újdonságok bevezetése. Két éve Magyarországon először indítottak websorozatot Középsuli címmel, felismerték, hogy egy brand akkor lehet sikeres, ha az összes közösségi médiafelületen jelen van. Ott szólítják meg a célközönséget ahol vannak, és olyan hangnemben, ahogyan ők befogadóak, ennek eredményeként Instagram oldalukon immár több mint 100.000 követőjük van, YouTube csatornájukon több mint 185000 feliratkozójuk van, a Középsuli TV tartalmai havonta 4,8 millió megtekintést érnek el. A Középsuli netes filmsorozat epizódjai átlagosan félmillió megtekintést érnek el, de több rész nézettsége haladta már meg a bűvös egymilliót. Magyarország kedvenc websorozata folyamatosan terjeszkedik, előbb Románában forgatták le a román pilot részt, majd Oroszországban is elindult a Középsuli, Cредняя школа névvel. A 2017 pedig újabb meglepetést tartogatott a rajongóknak, hiszen elindult a YouTube Híradó a Középsuli csatornáján. 

 

A YouTube Híradó műsorvezetői Bodony Barbara és Szécsényi András. Barbi a Középsuli sorozat tatai lányaként vált ismertté, Szecsó pedig jó ideje alakítja a fizikus srácot a Középsuli sorozatban, akinek elrabolta a szívét Korinna, a bombanő. A két műsorvezető remek párost alakít, akik igazán egy hullámhosszon vannak, kiegészítik egymást, és a csatorna profiljához illően poénkodásból és csipkelődésből egyáltalán nincs hiány. A Híradó célja, hogy a nézőknek izgalmas összefoglalót nyújtson arról, milyen érdekes, felkapott dolgok történtek az adott időszakban a magyar és a külföldi internetes közösségben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepsuli.blog.hu/api/trackback/id/tr1912096485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása